Jedálníček

 
 

Jedálníček

                                                                             

Vždy len kvalitné a čerstvé potraviny vhodné pre deti. Ovocie a zelenina počas celého dňa sú samozrejmosťou.

 

Pondelok: 16.07.2018

 

 

 

 

Desiata:

Mlieko, kukuričné lupienky

 

Polievka:

Polievka milánska

 

Hlavné jedlo:

Kuracie prsia na šampiňónoch, tarhoňa

 

Olovrant:

Chlieb, maslo

 

Ovocie/zelenina:

Paradajky

 

 

 

 

Utorok: 17.07.2018

 

 

 

 

 

Desiata:

Chlieb, maslo, med

Polievka:

Rascová s vajcom

Hlavné jedlo:

Pečený karbonátok, zemiakový prívarok, chlieb

Olovrant:

Jahodový jogurt

Ovocie/zelenina:

Ovocie

 

 

 

Streda: 18.07.2018

 

 

 

 

 

Desiata:

Chlieb, kuracia nátierka so zeleninou, ľadový šalát

Polievka:

Šošovicová so zeleninou

Hlavné jedlo:

Francúzske zemiaky, šalát

Olovrant:

Pečivo, maslo

Ovocie/zelenina:

Uhorka

 

 

 

Štvrtok: 19.07.2018

 

 

 

 

 

Desiata:

Chlieb, nátierka z ovsených vločiek

Polievka:

Brokolicová s krutónmi

Hlavné jedlo:

Bravčové stehno, ryža, šalát

Olovrant:

Makovník, mlieko

Ovocie/zelenina:

Kapia

 

 

 

Piatok: 20.07.2018

 

 

 

 

Desiata:

Chlieb, tofu nátierka, jarná cibuľka

Polievka:

Kuracia so zeleninou

Hlavné jedlo:

Buchty na pare, kakao, maslo

Olovrant:

Jogurt biely, sušené ovocie

Ovocie/zelenina:

Ovocie

 

Weekly Menu

                                                        

 

Monday: 16.07.2018

 

 

 

 

Brunch:

Milk, cornflakes

 

Soup:

Milan soup 

 

Main course:

Chicken breast on mushrooms, pasta

 

Snack:

Bread, butter

 

Fruit/vegetables:

Tomatoes

 

 

 

 

Tuesday: 17.07.2018

 

 

 

 

 

Brunch:

Bread, butter, honey

Soup:

Cumin soup with egg

Main course:

Meatball, potatoes sauce, bread 

Snack:

Strawberry yoghurt 

Fruit/vegetables:

Fruit

 

 

 

Wednesday: 18.07.2018

 

 

 

 

 

Brunch:

Bread, chicken spread with vegetables, lettuce

Soup:

Lentils soup with vegetables

Main course:

Francúzske“ potatoes, salad

Snack:

Roll, butter

Fruit/vegetables:

Cucumber

 

 

 

Thursday: 19.07.2018

 

 

 

 

 

Brunch:

Bread, oatmeals spread

Soup:

Brocolli soup with croutons

Main course:

Pork leg, rice, salad

Snack:

Poppyseed cake, milk

Fruit/vegetables:

Red pepper

 

 

 

Friday: 20.07.2018

 

 

 

 

Brunch:

Bread, tofu spread

Soup:

Chicken soup with vegetables

Main course:

Buns, cocoa, butter

Snack:

Plain yoghurt, dried fruits

Fruit/vegetables:

Fruit