Jedálníček

 
 

Jedálníček

                                                                             

Vždy len kvalitné a čerstvé potraviny vhodné pre deti. Ovocie a zelenina počas celého dňa sú samozrejmosťou.

 

 

Pondelok: 17.6.2019

 

 

 

 

Desiata:

Mlieko, cereálie (1,7)

 

Polievka:

Gulášová

 

Hlavné jedlo:

Šošovicový prívarok, vajce, chlieb (1,3,7)

 

Olovrant:

Chlieb, maslo (1,7)

 

Ovocie/zelenina:

Paradajky

 

 

 

 

Utorok: 18.6.2019

 

 

 

 

 

Desiata:

Chlieb, maslo, džem (1,7)

Polievka:

Pórová so zemiakmi

Hlavné jedlo:

Morčacie prsia poľovnícke, ryža, šalát (9)

Olovrant:

Jogurt ovocný (7)

Ovocie/zelenina:

Ovocie

 

 

 

Streda: 19.6.2019

 

 

 

 

 

Desiata:

Chlieb tmavý, šošovicová nátierka s tofu (1,6)

Polievka:

Paradajková s ryžou

Hlavné jedlo:

Kuracie prsia s kurkumou, zemiaková kaša, šalát (1,7)

Olovrant:

Závin makový, mlieko (1,3,7)

Ovocie/zelenina:

Jarná cibuľka

 

 

 

Štvrtok: 20.6.2019

 

 

 

 

 

Desiata:

Chlieb, mrkvová nátierka s cícerom, kapia (1)

Polievka:

Hŕstková

Hlavné jedlo:

Španielský vtáčik (hovädzie mäso), ryža, šalát

Olovrant:

Pečivo tmavé, maslo (1,7)

Ovocie/zelenina:

Uhorka

 

 

 

Piatok: 21.6.2019

 

 

 

 

Desiata:

Chlieb tmavý, tvarohová nátierka s bielou reďkovkou, ľadový šalát (1,7)

Polievka:

Šarišská ľušťa

Hlavné jedlo:

Bratislavské rizoto, cviklový šalát

Olovrant:

Detská výživa, piškóty (1)

Ovocie/zelenina:

Ovocie

1 Obilniny 2 Kôrovce 3 Vajcia 4 Ryby 5 Arašidy

6 Sója 7 Mlieko 8 Orechy 9 Zeler 10 Horčica

11 Sezam 12 Siričitany 13 Vlčí bôb 14 Mäkkýše 15 Droždie

 

Weekly Menu

                                                                        

 

 

Monday: 17.6.2019

 

 

 

 

Brunch:

Milk , cereals (1,7)

 

Soup:

Goulash soup

 

Main course:

Lentils mash, egg, bread (1,3,7)

 

Snack:

Bread, butter (1,7)

 

Fruit/vegetables:

Tomatoes

 

 

 

 

Tuesday: 18.6.2019

 

 

 

 

 

Brunch:

Bread, butter, jelly (1,7)

Soup:

Leek soup with potatoes

Main course:

Turkey breast „poľovnícke“, rice, salad (9)

Snack:

Fruit yoghurt (7)

Fruit/vegetables:

Fruit

 

 

 

Wednesday: 19.6.2019

 

 

 

 

 

Brunch:

Dark bread, lentils spread with tofu (1,6)

Soup:

Tomatoes soup with rice

Main course:

Chicken breast with turmeric, mashed potatoes, salad (1,7)

Snack:

Poppy cake roll, milk (1,3,7)

Fruit/vegetables:

Spring onion

 

 

 

Thursday: 20.6.2019

 

 

 

 

 

Brunch:

Bread, carrot spread with chickpeas, red pepper (1)

Soup:

Hrśtková“ soup

Main course:

Španielský vtáčik“ (beef meat), rice, salad

Snack:

Dark roll, butter (1,7)

Fruit/vegetables:

Cucumber

 

 

 

Friday: 21.6.2019

 

 

 

 

Brunch:

Dark bread, curd spread with radish, lettuce (1,7)

Soup:

Šarišská ľušťa“ soup

Main course:

Bratislava risotto, beetroot salad

Snack:

Baby food, biscuits (1) 

Fruit/vegetables:

Fruit

1 Cereals 2 Crustaceans 3 Eggs 4 Fish 5 Peanuts

6 Soybeans 7 Milk 8 Nuts 9 Celery 10 Mustard

11 Sesame seeds 12 Sulphites 13 Lupin 14 Molluscs 15 Leaven